Flytt

Flyttar bloggen tillbaka till wordpress. Känner att det är där jag hör hemma...följ mig jättegärna där istället:

http://minaay.wordpress.com/

Flowers all the way

För ca. 1 månad sedan planterade vi blommor i krukor som vi ställde på altanen. Det var första gången jag planetarde egna blommor och det var verkligen en speciell känsla. Var så oerhört stolt över mina fina två krukor och blommorna där i. Vattnade och såg till att blommorna hade det bra. Nu en månad senare ser man att de verkligen trivs hos oss. Jag älskar att se på dem varje gång jag går ut på altanen :-)
 
Before (nyligen planterade)
 
After (blommande för fullt)
 
 
Blommorna på TV-bänken började också vissna så jag var och köpte nya fräscha rosor idag från ICA. Blev rosa denna gång. Till och med maken kommenterade hur vackra de var och trodde att de kostade över 100-lappen (vilket de verkligen inte gjorde)
 
 
 
Visst är de underbara?!!

Ny doft

För ett tag sedan var jag och spanade in CLEANs nya doft First Blush. Läste om den i Kicks tidning som jag får hem varje månad och blev nyfiken. CLEANserien doftar så oerhört fräscht och jag föll direkt för denna fräscha doft. På Kicks hemsida kan man läsa att doften består av:

Toppnot: Signaturen vitt te sprudlar tillsammans med ljusa fräscha toppnoter av bergamot, citronlöv och söt mint. Luftig jasminblomblad och ren neroli omfamnar en källa av fräsch aromatisk basilika.
Basnot: Nedtonade och milda trä och mysk noter rundar av och lämnar huden med en varm långlivad känsla som är lätt att bära.
 
Det var just citron och den söta minten jag föll för, vilket är ju uppgiften för just toppnoterna. Men jag gillade även doften av mild trä som kändes väldig jordnära och en lätt doft att bära. Jag fick den med 20 % rabatt så det var ju tur (rabbatkupong av Kicks). Skulle gärna även vilja ha deras doft "Rain" men det får bli en annan gång ;)
 

afterdark.blogg.se

En blogg om smink, skönhet, kläder, hushåll och allt det goda livet har att erbjuda för både stora och små.

RSS 2.0